Propietats de l'aigua de mar

Funciona com antisèptic i antibiòtic.
L'aigua del mar està composta per diferents minerals com el iode, el potassi i el zinc, el que permet que tingui múltiples propietats que beneficien al nostre cos. Dues de les propietats més importants que posseeix és que és antisèptica i antibiòtica, per la qual cosa ajudarà a la cicatrització i curació de talls i ferides.

Ajuda a millorar problemes respiratoris.
Respirar la brisa marina i l'aigua salada ajuda als pulmons a eliminar toxines, pel que està recomanat per a persones que pateixin algun problema respiratori. I a més, també és favorable per a persones que estiguin acatarradas o refredades i que tinguin flegmes.

Per tractar problemes reumàtics.
Banyar-se de forma regular en el mar és també beneficiós per a persones que tinguin problemes reumàtics. L'aigua del mar pot ajudar a reduir els dolors característics que pateixen les persones que pateixen artritis o artrosi.

Beneficis per a la pell.
L'aigua marina és també beneficiosa per a la nostra pell, servint com exfoliant natural gràcies als seus minerals. Les persones amb èczemes o que presentin problemes a la pell com la psoriasi, notaran millora si es donen banys regulars al mar.


PROPIETATS DE L'AIGUA DE MAR

- Pot usar-se en petites quantitats per enriquir mineralment l'aigua.
- Pot fer-se isotònica: en un got posar 1 part d'aigua de mar i 3 parts d'aigua mineral. O bé 1 part aigua de mar / 4 parts aigua mineral.
- Pot usar-se hipertònica (aigua de mar sense rebaixar), per regular el trànsit intestinal, com a laxant. I algunes altres indicacions.
- Pot emprar-se per cuinar, bàsicament per salar, bullir, saltejar, aromatitzar,... els aliments. Aporta excel·lent sabor als menjars. Realça el sabor natural dels aliments cuinats en general. A més enriqueix en sals minerals.
- Pot usar-se de dentífric i en forma de col·lutori, per a la higiene de la cavitat bucal.
- Pot anar bé com a digestiu quan hom se sent pesat de ventre.
- Pot beure's abans dels àpats per reduir la fam i l'ansietat. Un quart d'hora o mitja hora abans. Una bona ajuda per mantenir una dieta equilibrada. És notòria la reducció de la fam, per tant ideal per perdre pes o no guanyar-lo.

QUAN, QUANT, COM

Quant? Es pot arribar a 1/4 de litre/dia, excepte si hi ha afeccions de ronyó i arterials (consultar a un expert).
Com? La forma de beure dependrà de l'objectiu perseguit:
a) Isotònica: objectius preventius i nutritius.
b) hipertònica: objectius depuratius, laxants i desinfectants.
Quan? Per a les accions de caràcter nutricional, espaiar les preses.
Per a les purgatives o laxants, en dejú i major quantitat d'una vegada.
Ús Tòpic (extern): per a problemes cutanis, èczemes, acne, psoriasi, seborrea, envelliment cutani precoç, micosis, picada d'insecte, pruïja, úlceres varicoses, vaginitis .... La pell s'equilibra i hidrata, per tant s'atenuen les arrugues.

PER QUÈ ÉS BO BEURE AIGUA DE MAR

L'aigua de mar facilita la immunitat i nodreix el nostre organisme. Impedeix el desenvolupament de bacteris patògens, equilibra el pH i ajuda que s'assimilin els minerals, sent així eficaç contra moltes malalties:
1. És la millor sal de cuina.
2. És el millor desinfectant per a infeccions de boca, combat el mal alè.
3. És el millor dentifrici i col·lutori (rentats de boca).
4. És el cicatritzant ideal per ferides a la mucosa bucal.
5. És el millor laxant. Ideal per al restrenyiment.
6. Combat l'acidesa d'estómac. També la gastritis.
7. Contribueix a alcalinitzar el medi intern. La majoria de malalties es pateixen en un cos de pH àcid. Amb el pH alcalí es manté lliure de malalties.
8. És el millor nutrient cel·lular. Conté la majoria d'elements de la taula periòdica, és a dir els minerals i oligoelements necessaris per a l'organisme.
9. Va de meravella per rentar i desinfectar fruites i verdures.
10. Excel·lent per calmar la gana i en conseqüència per regular el pes.
11. Revitalitza i remineralitza l'organisme, indicat en osteoporosi, artritis, artrosi, dolors musculars crònics (fibromiàlgia), ...
12. Esgotament físic o psíquic. Depressió. Fatiga crònica. Estrès.
13. Entrenaments esportius intensos.
14. Cistitis (infeccions d'orina).
15. Rinitis al·lèrgica, etc.

Fonts d'informació

- LA DIETA DEL DOFÍ. Dr Àngel Gràcia. Oeral Edicions.
- QUINTON. La cura d'aigua de mar. Edicions Obelisc.
- COM BEURE AIGUA DE MAR. Mariano Arnal. IMCA.

www.bcrek.com

CONSULTA UN EXPERT EN AIGUA DE MAR
Dietistes, nutricionistes, terapeutes, metges, cuiners, ...

Vols incorporar l'aigua de mar en la teva dieta? L'equip d'assessors científics d'Aigua de Mar desenvolupa projectes on la talasoterapia forma part de l'esència. T'assessorem per tot tipus de tractaments especialitzats tant de desintoxicació i depuració com per rendiment físic d'alt nivell mitjançant pautes d'alimentació. Resultats immediats: Prevenció i millora de malalties i trastorns: esgotament, depressió, ansietat, al·lèrgies, fibromiàlgia, candidiasis, càncer, restrenyiment, còlon irritable, dermatitis atòpica, ... Restauració, equilibri i manteniment del cos i la ment: relaxació, benestar, regeneració cel·lular, hidratació, control de pes, ...

Atenció al client +34 665 61 64 61
Aigua de Mar - Facebook


© Copyfreedom 2019 :: Online since 2013-07-19 :: Aigua de Mar :: iCREK