QUÈ FEM?"Aigua de mar" és la marca creada per divulgar l'ús i el coneixement sobre tot el que envolta l'aigua de mar, el seu consum i derivats relacionats amb el mar, la salut del mar, el menjar del mar i la distribució d'aigua de mar 100% natural envasada pel consum.

Si vostè vol consumir "aigua de mar" amb garanties de qualitat i autenticitat i amb els controls que recomanen els experts i continuadors de René Quinton, contacti amb el nostre agent de venta. Per una alimentació sana, natural i equilibrada, aigua de mar.


Equip Aigua de Mar
QUINTON: LA CURA DE AGUA DE MAR
Jean Claude Seconde, 2012


Els éssers humans procedim de la mar, el ventre blau ancestral on es van originar les primeres cèl·lules vives. Al llarg del segle passat, René Quinton, un cèlebre científic, va descobrir que l'aigua de mar contenia tot un tresor format per oligoelements que contribueixen a afavorir la salut del nostre organisme. Aquest principi va permetre salvar i curar milers de persones afectades per diverses malalties. L'aigua del mar com un producte, sense perills i sense efectes secundaris, encara resulta desconegut per una part important del públic, malgrat les ampolles es venen per milions en l'actualitat. Si ets dels que creu que «més val prevenir que curar», si busques algun remei amb què reforçar els tractaments mèdics perquè siguin més eficaços, segueix la guia que t'ofereix aquest llibre i deixa que les riqueses minerals de l'aigua de mar facin meravelles en el teu organisme.


¡¡ Comprar aquest llibre a Casa del Libro !!
Aigua de Mar - Facebook


© Copyfreedom 2019 :: Online since 2013-07-19 :: Aigua de Mar :: iCREK