El nutricionista Quinton, René (1866-1925) va començar a utilitzar l'aigua de mar com a nutrient i curatiu. A França fou receptada per la Seguretat Social, i estava inclosa en el vademécum (Dictionnaire Vidal) fins a l'any 1975 L'aigua de mar és el NUTRIENT més complert que la naturalesa ha creat amb 118 vitamines i minerals que necesitem diariament per enfortir els nostres organs i aparells inmunològics, respiratoris i circulatoris per no enfermar.

Ajudan's a difondre la cultura de la salut amb aigua de mar
Gracies a Quinton, amb les seves Lleis de la Constància, tenim una visió de l'origen humà i de la salut basada en la vida i en l'equilibri holístic -o sigui, tractar a la persona com un tot-, com una entitat i no per parts separades.

www.bcrek.com

CONSULTA UN EXPERT EN AIGUA DE MAR
Dietistes, nutricionistes, terapeutes, metges, cuiners, ...


Vols incorporar l'aigua de mar a la teva dieta? L'equip d'assessors científics d'Aigua de Mar desenvolupa projectes on la talasoterapia forma part de l'esència de la marca. T'assessorem per tot tipus de tractaments especialitzats tant de desintoxicació i depuració com per rendiment físic d'alt nivell mitjançant pautes d'alimentació. Resultats immediats:

Prevenció i millora de malalties i trastorns: esgotament, depressió, ansietat, al·lèrgies, fibromiàlgia, candidiasis, càncer, restrenyiment, còlon irritable, dermatitis atòpica, ... Restauració, equilibri i manteniment del cos i la ment: relaxació, benestar, regeneració cel·lular, hidratació, control de pes, ...
Atenció al client +34 665 61 64 61
Aigua de Mar - Facebook


© Copyfreedom 2019 :: Online since 2013-07-19 :: Aigua de Mar :: iCREK